"Акула" застава под рамката на "трикольорите" за мача с Холандия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:32 / 23.05.2012
1008
Вратарят на Черноморец Стоян Колев ще започне като титуляр в контролата на националния тим с Холандия. Спарингьт е на 26 май, събота от 20:00 часа в Амстердам. Колев ще замени Николай Михайлов, който е контузен и няма да може да вземе участие в срещата.

Стражът на бургазлии получи повиквателна от Любослав Пенев и за дебюта на селекционера срещу Унгария (1:1). Очаква се капитанът на Левски Пламен Николов да се появи през второто полувреме срещу холандците. Сърбинът с български паспорт Иван Чворович най-вероятно ще получи шанс за изява във втория спаринг с Турция. Той ще се проведе на 29 май от 21:00 часа в Австрия. Това ще е дебют на Чворович с националната фланелка.

Вчера възпитаниците на Любослав Пенев имаха две тренировки. Селекционерът обаче може да разчита само на 11 футболисти по време на лагера в Правец - Иван Чворович, Стефано Кунчев, Станислав Манолев, Веселин Минев, Валентин Илиев, Иван Иванов, Илиан Мицански, Ивелин Попов, Александър Тонев, Валери Божинов и Стефан Велев. Останалите му избраници ще се присъединят към тима утре, защото все още имат ангажимент към клубните си отбори. След като това се случи, вратарят на Славия Стефано Кунчев ще отпадне от групата, съобщи "Тема спорт".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).