Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Нафтата победи в Добрич, но не повярва в чудото Сливен да вземе нещо от Ботев
Автор: Екип Burgas24.bg 20:06 / 23.05.2012Коментари (7)3924
© Burgas24.bg
Отборът на Нефтохимик победи с 3:2 като гост Добруджа в последния 27-и кръг на Източната "Б" група, но както каза преди мача треньора на "шейховете" Ангел Стойков, че не вярва в чудото Сливен да вземе нещо от гостуването си на Ботев Пловдив, който се докопа до 2-ро място, което дава участие за бараж.

Двубоят в Добрич започна по начина както си бяха пожелали бургазлии, които след само 20 минути игра поведоха с гол на Емануил Манев, който се възползва от грешка в защитата на домакините. Минута преди края на първата част обаче Добруджа възстанови равенството чрез Васил Тачев от дузпа.

След почивката "шейховете" отново излязоха напред в резултата с гол на Васил Калоянов, който също не сгреши от бялата точка. В 90-ата минута домакините отново изравниха. Този път точен за "жълто-зелените" бе Павлин Тодоров.

В даденото от рефера 4 минути продължение бургазлии все пак достигнаха до 3 точки. Таранът на Нефтохимик Васил Калоянов вкара втория си гол в мача и фиксира крайното 3:2 за Нафтата.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
голе главата момчета ако не е тая година другата година ще се видим на 100 % и пак ще има хубаво дерби :)
+4
 
 
Аз не съм доволен манекенчетата трябваше да бият Сливен и Несебар и да сме в А група!
на 24.05.2012 г.
+4
 
 
Аз съм доволен , че момчетата с тези възможности , бих казал значително по-малки от тези на Пловдив и Велико Търново се бореха мъжки и до последно имаха шанс да се класират поне за бараж. И вярвам , че ако спонсорите и община Бургас успеят да задържат този отбор догодина , няма кой да пътят ни към "А" . Отборът е млад и необработен, догодина вече ще са истински тим, който напълно е развил потенциалът си. И честно казано предпочитам да се върнем по-бавно , но като отбор , а не като боксова круша за лидерите в "А". Мачкай , НАФТА ! МАЧКАЙ !
+4
 
 
Браво мазути! Горе главата! Добър сезон! Показахме, че ни има, играем честно, просперираме! Догодина шампиони! Само Нафта!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Черноморец отстрани Левски в плейофите на НБЛ
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: