Нафтата победи в Добрич, но не повярва в чудото Сливен да вземе нещо от Ботев

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (7)
20:06 / 23.05.2012
3929
Отборът на Нефтохимик победи с 3:2 като гост Добруджа в последния 27-и кръг на Източната "Б" група, но както каза преди мача треньора на "шейховете" Ангел Стойков, че не вярва в чудото Сливен да вземе нещо от гостуването си на Ботев Пловдив, който се докопа до 2-ро място, което дава участие за бараж.

Двубоят в Добрич започна по начина както си бяха пожелали бургазлии, които след само 20 минути игра поведоха с гол на Емануил Манев, който се възползва от грешка в защитата на домакините. Минута преди края на първата част обаче Добруджа възстанови равенството чрез Васил Тачев от дузпа.

След почивката "шейховете" отново излязоха напред в резултата с гол на Васил Калоянов, който също не сгреши от бялата точка. В 90-ата минута домакините отново изравниха. Този път точен за "жълто-зелените" бе Павлин Тодоров.

В даденото от рефера 4 минути продължение бургазлии все пак достигнаха до 3 точки. Таранът на Нефтохимик Васил Калоянов вкара втория си гол в мача и фиксира крайното 3:2 за Нафтата.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).