Черноморец Поморие няма да получи лиценз за "Б" група

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:36 / 30.05.2012
1067
Клубовете в "Б" група имаха вчера до 17:30 часа последен срок за апелация на решенията на Лицензионната комисия. Четири от тях са подали своите жалби и чакат "милостиня" от БФС. Това са Академик София, Сливен, Черноморец Поморие и Бдин Бидин. Те със сигурност не са получили лицензи за новия сезон.

Имената на другите клубове, които не покриват изискванията, ще бъдат обявени до няколко дни. Новакът Спартак Плевен има сериозен проблем с базата и стадиона. Пирин Благоевград, който остана на второ място в Югозападната Б група, пък се надява да запълни мястото на някой Клуб от втория ешелон, който няма да получи лиценз.

От БФС обявиха, че отбор, изпаднал от дадена група, административно не може да бъде връщан, така че надеждите на Добруджа и Сливнишки герой са напразни и от новия сезон те ще се подвизават във В група.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).