Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Скандал с черно тото при юношите на Черноморец
Автор: Екип Burgas24.bg 16:53 / 30.05.2012Коментари (1)2791
© Burgas24.bg
Скандал се е разразил в детско-юношеската школа на Черноморец (Бургас), без обаче да бъде оповестяван. Ръководството решило да изгони Александър Иванов от формацията, която представя клуба в първенството на Елитната юношеска група до 19 години. Това се е случило още преди два месеца, но се пази в тайна. Централният защитник бил отстранен от Черноморец по обвинения в симулативна игра заради залози в букмейкърска къща.

"Червеният картон" бил показан на Иванов веднага след мача с Черно море, загубен от "акулите" като домакини с 2:3. Бранителят бил заподозрян, че умишлено допуснал грешки за поражението. За решението на ръководството на школата повлияли и появилите се съмнения в национален мащаб, че юноши участват в уреждането на мачове с цел печалба от залози. Директорът на школата Алекси Желязков предупреждава подопечните си футболисти да не влизат в подобни схеми преди всеки мач, включен в тиражите на букмейкърите. Играчите са заплашени да последват съдбата на бившия си съотборник, ако бъдат заподозрени в симулативно поведение.

Александър Иванов беше привлечен в школата на Черноморец от Дунав (Русе) през 2009 г. Момчето играеше като несменяем титуляр във възрастовата си група по-често в центъра на защитата и по-рядко като десен бек, когато се налага. Даваше надежди за добро развитие със снажната си фигура и чувство за пласиране. Сашо беше попаднал в полезрението дори на мъжкия отбор и проведе няколко тренировки с батковците. Сега той поддържа форма с третодивизионния бургаски Мастер.

Източник: besove.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на matador
премахни филтъра

0
 
 
Нищо особено не е това момче. Нито чувство за пласиране, нито пък вкарва топката. И да е продавал, и да не е продавал, все тая - не е загуба. Пък и не е от Бургас
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Д-р Теодор Борисов: През 60-те години българските национали имат най-големите успехи
Двукратният европейски шампион по вдигане на тежести Александър Пелешенко загина на фронта в Украйна
Григор Димитров сред първите поставени в Рим
Григор Димитров с шанс за страхотен жребий за турнира в Рим
Роден талант зае второ място на силен международен тенис турнир в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: