Херо разкарва двама от Черноморец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
13:14 / 04.06.2012
3021
Старши - треньорът на бур­гаския Черноморец Дими­тър Димитров - Херо маха от отбора двама чужденци. По взаимно съгласие ще бъде разтрогнат договорът с дес­ния защитник Кристофър Уалембо, който тотално разочарова. Конгоанският национал си търси отбор във Франция.

Тръгва си и Самвел Мелконян. Договорът на арме­неца беше за 6 месеца и няма да бъде подновен. Идентична е ситуацията и с Димитър Телкийски - Мечо, който по-често беше контузен през пролетта. Нов контракт за 1 година ще бъде предложен на ветерана Траян Дянков.

Радостин Кишишев почти сигурно ще спре да рита за родния Черноморец. Екснационалът, който на 30 юли ще чукне 38 години, търси вариант отново да заи­грае в Англия.

Офертите, пристигнали в канцеларията на "акулите" за звездата им Атиф Шаешу, засега не задоволяват клуба във финан­сово отношение. "Искат да минат много тънко. Няма как да стане, той си има це­на" , заяви Херо, без да назо­ве мераклиите за подписа на 25-годишния мароканец с френски паспорт.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).