Черноморец изкара звездите си на тезгяха

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:38 / 11.06.2012
2733
Черноморец - Бургас е изпаднал в тотално безпаричие и ръководството е взело решение да разпродаде всички що-годе конвертируеми играчи, довери пред "Меридиан Мач" източник от управата. На тезгяха за продажба са сложени Шаешу, Асис, Яник Боли, Терзиев, Цонков, Венци Христов. За първите трима от клуба очакват поне 1,5 милиона евро. Това на практика е целият гръбнак на отбора през миналия сезон.

Парите от трансферите обаче няма да отидат за нови играчи и внушителна селекция, а за запълване на стари финансови дупки. Така треньорът Димитър Димитров-Херо ще разчита на ограничен ресурс за селекция.

Той ще трябва да работи основно с по-слабите играчи от настоящия тим, както и с по-млади кадри от сателита Черноморец-Поморие, който е пред разпадане. По непотвърдена информация дълговете на клуба са над 10 милиона лева. През това лято със сигурност ще има трансформация на акционерния капитал, а самият клуб ще има друга структура на управление.

Източник: "Меридиан Мач"



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).