Агентът на Шаешу: Левски не са склонни да платят исканите накуп пари за играча

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:06 / 18.06.2012
1374
Опитите на Левски да прив­лече звездата на Черноморец Атиф Шаешу са ударили на камък. Това разкри агентът на играча Болеслав Козакевич. При­чината е високата трансфер­на сума, която искат да полу­чат за офанзивния халф бургаз­лии.

"Засега няма вариант А­тиф Шаешу да премине в Левс­ки. Появиха се много спекула­ции тези дни, но според мен сделка едва ли ще се осъществи. Левски харесва много Аа­тиф, но едно е да харесваш един играч, а съвсем друго е да успееш да го привлечеш. Има­ше запитване от страна на Иво Тонев към директора на Черноморец Пламен Киряков и мен за цената му. От Черноморец искат 600 хиляди евро на­куп за правата на Атиф, но от Левски не са склонни да пла­тят тази сума за играч от бъл­гарското първенство, дори и за Шаешу. Така че тук има разминаване в желанията на две­те страни. Ако от "Герена" засилят интереса си към моя кли­ент, може да се стигне до пре­говори. По принцип всичко мо­же да се уреди, знаете, че аз ра­ботя добре с Левски, доведох на "Герена" двама нови играчи - Ромен Ели и Агиеманг Опоку. Но засега няма конкретно предло­жение от сините за Шаешу", за­яви Болеслав Козакевич.

В следващите няколко дни сините очакват да финализират преговорите с двама фут­болисти. В клуба очакват офанзивен халф и нападател.

Източник: "Тема Спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).