"Шейховете" назначиха клубни легенди в щаба

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:55 / 26.06.2012
2036
Клубните легенди Митко Трендафилов и Тодор Киселичков бяха назначени в отбора в Нефтохимик и от новия сезон ще бъдат част от отбора, съобщи изпълнителният директор на клуба Благо Митрев пред БТА.

Киселичков ще бъде помощник-треньор на новия наставник Димчо Ненов. Техничният полузащитник беше част и от екипа на предишния старши треньор Ангел Стойков, а сега допълва екипа на Ненов, където е още и Иван Цветанов.

Митко Трендафилов пък поема функциите на скаут и селекционер на клуба. Той заемаше същата длъжност и преди Нова година, така че ролята му не е непозната.

Нефтохимик започва лятната си подготовка утре. Засега се очакват поне шестима нови играчи, сред които един полузащитник и трима защитници. Халфът е от Камерун, роден е през 1994-а година, играе като плеймейкър или зад нападателите. Той ще заеме и единствената квота в клуба за чужденец извън Европейския съюз.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).