Черноморец продава още две от звездите си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:18 / 07.07.2012
1752
Въпреки твърденията на новите шефове, че стопират всички изходящи трансфери, от Черноморец се изкушиха и не издържаха на съблазнителната оферта на турския Сивасспор за халфа Аатиф Шаешу. След финализирането на преговорите между ръководствата на двата отбора мароканецът ще напълни празната клубна каса на бургазлии. Така тимът ще върже бюджета поне до Нова година. Договорът на Шаешу с турския тим е за 3 години. Подобна бе ситуацията при Акулите и през зимната пауза, когато Жужу премина в друг турски тим - Карабюкспор. Не е изключено сега на тезгяха да бъдат извадени и още двама от най-конвертируемите футболисти на Черноморец.

Става дума за бразилския офанзивен халф Лоривал Асис и френския десен бранител Жереми Фо-Поре. Към тях интерес проявяват наши и два чужди отбора. Днес Черноморец ще се изправи срещу финалиста от турнира за Купата на България Септември Симитли в първата контрола от лятната си подготовка. Мачът ще се играе на стадиона в Ракитово. Треньорът Димитър Димитров-Херо пък ще следи внимателно изявите на намиращите се на проби четирима футболисти. Сред тях е соченият като евентуален заместник на Шаешу - Неви Хмди. Според информация на "7 дни спорт" в началото на другата седмица лявото крило Владислав Романов може да облече екипа на Черноморец.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).