Херо хареса двама от каращите проби чужденци

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:54 / 11.07.2012
1255
Старши треньорът на Черноморец Бургас Димитър Димитров-Херо е харесал двама от каращите проби чужденци, разбра "Тема Спорт". Става дума за юношата на Лил Исмаил Хасан и родения в Буркина Фасо нападател Юсуф Куатара.

Само те останаха от пристигналите на проби над половин дузина кандидати за слава. Херо ще даде шанс на двамата в контролите срещу Раковски и Ботев Пд, след което ще вземе окончателно решение за бъдещето им. Почти сигурно те ще останат в тима.

25-годишният Исмаил Хасан е впечатлил с това, че умее да играе на всеки един пост в халфовата линия и може да борави с топката и с двата крака.

23-годишният Куатара пък е типичен таран с изключителна физика. Той е гласен да засили конкуренцията в атаката на акулите, където Херо разполага с Яник Боли и Преслав Йорданов. Междувременно стана ясно, че трети юноша на ЦСКА е на път да се озове в Черноморец, след като това вече направиха Александър Дюлгеров и Христо Давидков.

В полезрението на бургазлии е попаднал освободеният от Славия Владислав Романов. 24-годишният халф е носил екипите още на Локомотив Мездра, Хасково, Ботев Враца, Локомотив София. 174-сантиметровият полузащитник умее да играе добре зад нападателя, но не му е чужда ролята и на ляво крило.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).