Нефтохимик ще изиграе 3 контролни срещи през седмица

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:58 / 17.07.2012
1529
Отборът на Нефтохимик ще изиграе три контролни срещи през настоящата седмица. Първата от тях е в сряда срещу тима на Любимец. Мачът ще се играе на градския стадион в Елхово от 18 часа.

Втората контрола за седмицата е насрочена ден по-късно. Тя е срещу тима на Ямбол и е планирана за 18 часа в четвъртък на стадиона в квартал Долно Езерово.

В петък отборът на Нефтохимик ще замине на едноседмичен лагер в Трявна. По време на лагера са предвидени три контроли, като първата от тях е още в събота срещу Литекс. Мачът ще се играе на градския стадион в Ловеч на електрическо осветление. Това ще бъде един много сериозен тест за футболистите на Димчо Ненов, които досега се представят отлично в контролните мачове на отбора.

За лагера в Трявна са предвидени още две контроли - в понеделник 23 юли в Севлиево е мачът срещу Видима Раковски, а в сряда - 25 юли в Дряново тимът ще играе срещу новия член на майсторската група Етър Велико Търново.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).