Херо намекна, че през новия сезон ще се разчита на младите

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:49 / 20.07.2012
2758
Треньорът на Черноморец Димитър Димитров смята, че Спартак 1918 трудно може да влезе в елита. "Ние изпуснахме много голове, дори и дузпа, а варненци се разиграха чак накрая. От това, което видях, не мисля, че е по възможностите на Спартак 1918 да се бори за "А" група, но е възможно да е сред стабилните отбори във втория ешелон. От състава му познавам само Марин Петров и Боян Илиев. Донякъде приятно впечатление остави и авторът на техния гол Беадиров", заяви за "Народно дело" Херо.

Що се отнася до Черноморец, наставникът е реалист и не вярва, че ще са фактор в елита, както през миналия сезон. "Напуснаха ни много добри играчи, а още не сме взели нещо качествено. Ще опитаме да привлечем стойностни попълнения, но като цяло ще развиваме качествата на младите и едва ли ще сме конкурентоспособни на най-добрите", допълни Херо.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).