Тинката няма да влиза в щаба на Черноморец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:31 / 28.07.2012
1343
Бившият капитан на Черноморец (Бургас) - Радо­стин Кишишев, няма да влиза в щаба на Херо, призна самият той пред "7 дни спорт". Тинката, който наскоро прекрати футболната си кариера, разкри, че е амбициран да покаже всичко, което е научил по чуждите те­рени, и да се докаже като треньор. Въпреки жела­нието си обаче, Кишишев няма оферта да влезе в щаба на Черноморец и поне на този етап не очак­ва това да се случи.

- След като разговарях с Херо, си дадох сметка, че за всички ще е най-добре да се откажа от футбола и да дам път на по-младите. Той ми обясни, че на тези години само мога да стана за смях и да се изложа. Като се замислих, раз­брах, че е прав. Дадох много на футбола през последните 20 години, а и още ми се играеше, но мисля, че това е достатъчно. Желанието ми сега е да покажа това, което съм научил по те­рените, от треньорската скамейка - да се докажа и като треньор - коментира Кишишев.

- Може и да искам да вляза в треньорския щаб на Черноморец, но на този етап няма как да се случи. Не съм разговарял с никого на тази тема и не съм имал подобни предложения. Засега нямам варианти и за друг отбор. В момента си почивам, а след месец-два ще се концентрирам върху тре­ньорската си кариера. Ще потърся отбор, в който ще мога да работя и да трупам стаж. В момента притежавам лиценз "А", който ми позволява да бъда помощник-треньор. Едва след като натрупам някакъв стаж, ще мога да изкарам и "Про" лиценз, който ми е необходим, за да водя отбор в "А" група - каза още бившият играч на Черноморец.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).