БФС изгражда нов стадион в Правец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
07:54 / 01.08.2012
837
БФС е закупил земя в Правец и в скоро време там ще се изгради малък стадион. Терен за тренировки и мачове вече има и преди последните мачове на младежкия отбор, там тренираха момчетата на селекционера Михаил Мадански.

За първи път Българският футболен съюз (БФС) ще работи по национална стратегия, която ще обхваща периода от 2012-а до 2016-а година. В момента стратегията е напечатана в работен вариант и е разпратена до всички клубове в страната, както и до Зоналните и Областните съвети на БФС.

Стратегията се концентрира върху изграждането на стабилна структура за провеждането на националните първенства, подбор при юношите, организация на аматьорските лиги, а също така и маркетинг, управление на финансите в рискови ситуации.

Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви, че ще има няколко дискусии по важни въпроси за развитието на футбола, включително разговори и обсъждане на проблеми.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).