Българските клубове пускат по един мач безплатно по телевизиите

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:08 / 22.08.2012
1066
Българските футболни клубове обмислят да пуснат по един мач на седмица за безплатно телевизионно излъчване, заяви президентът на "Славия" Венцислав Стефанов. Той отрече появилите се твърдения, че е приета оферта от 4.5 милиона лева за двубоите от А група и 500 хиляди за срещите от турнира за Купата на България.

"Не. Няма нищо вярно в това, че сме приели оферта. Ние няма да се подчиним на някакъв картел срещу българския футбол, който Валентин Михов иска да наложи. По всяка вероятност ще започнем да пускаме по един мач на седмица безплатно, за да могат феновете все пак да гледат А група и да не си мислят, че ние нарочно искаме да вредим българския футбол", заяви Стефанов за "Дневник".

Според Стефанов клубовете не искат нищо повече като заплащане от това, което са заработили. "Вижте, ние искаме да получи това, което си заработваме. Ние не искаме нищо повече. Не искаме нищо чуждо. Днес разговарях с Константин Баждеков. Той ми каза, че от последния мач са взели 65 хиляди лева от продажба на билети. От телевизионни права за целия сезон получават 200-300 хиляди. Не е нормално", каза той.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).