Караславов: Трябва да се реваншираме на нашите фенове срещу Черноморец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:33 / 24.08.2012
1000
Капитанът на Ботев Пловдив Асен Караславов заяви пред "Тема Спорт", че съжалява за пропу­снатите шансове в мача сре­щу Левски. Според него ти­мът трябва да подобри ефективността си в офанзивен план, за да не загуби точки и срещу Черноморец.

"Яд ме е, че не взехме поне точка от Левски, защото заслужавахме да го направим. Не знам скоро някой отбор да е гостувал на "Герена" и да е пропуснал толкова поло­жения, да удари две греди. Равният резултат щеше да бъде справедлив с оглед на показаното. Сините просто си вкараха положенията, до­като ние пропуснахме наши­те. Паднахме в София, сега трябва да се изправим и да наваксаме загубеното срещу Черноморец. Срещу бургаз­лии не може да си позволява­ме да изпускаме подобни си­туации. Те са опасен про­тивник. Победихме Славия в първия кръг у дома, надявам се да постигнем втори до­макински успех, след като това не ни се отдаде като гост срещу Левски", каза Караславов.

"Късметът ни обърна гръб срещу Левски, дано срещу Черноморец той да бъде на наша страна. Съ­жалявам, че малко разочаро­вахме нашите фенове, кои­то ни подкрепиха в София. Искам в неделя да ги зарадва­ме. Те са най-добрите и съм сигурен, че срещу Черномо­рец отново ще го покажат", завърши защитникът.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).