Юноша на Левски, преминал през ЦСКА започна с Нафтата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:04 / 29.08.2012
1089
Георги Амзин, който е възпитаник на школата на Левски, преминал през ЦСКА и последно играл за Академик, тренира с отбора на Нефтохимик. Офанзивният халф е на 20 години и ако бъде одобрен от старши треньора Димчо Ненов, може да бъде картотекиран за мачовете от 4-тия кръг, които ще се играят след паузата в първенството.

Днес отборът на Нефтохимик ще тренира на базата си в Долно Езерово, а тренировката ще започне в 17 часа, когато е началният час на мачовете през месец септември.

За трудното гостуване в Банско, отборът на Нефтохимик няма да може да разчита на един от основните си състезатели - Станимир Андонов, който обърна глезен в мача с Чавдар Етрополе. Халфът ще почива поне две седмици преди да започне тренировки, което означава, че той ще пропусне поне два шампионатни кръга.

Друг футболист на Нефтохимик - Борис Ачан вече получи работна виза и през идната седмица ще бъде картотекиран в БФС. Юношеският национал на Камерун ще започне тренировки от вторник, а в сряда най-вероятно ще изиграе първи минути след завръщането си от родината, в контролата между Нефтохимик и Черно море Варна, която ще се играе на 5 септември.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).