Благомир Митрев: Искаме единствено "Феър плей"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:54 / 02.09.2012
1080
След мача с Банско изпълнителният директор на Нефтохимик Благомир Митрев бе видимо недоволен от ръководството на главния съдия Вихрен Манев.

След като отборът на Нефтохимик поведе с 2:0 през първото полувреме, реферът направи всичко възможно да доведе мача поне до равенство - смята Благо Митрев.

-Не мога да разбера на кого помагат арбитрите с такова съдийство - каза Изпълнителният директор на Нефтохимик. Ние имаме един млад и перспективен отбор, който играе Феър плей. Така е в Бургас, така е и при гостуванията ни. Не искам да коментирам съдийството, всеки, който е бил на мача може да си направи изводите, ние искаме честна игра и честно съдийство. Само това!

След като поведохме с 2:0 реферът направи всичко възможно да помага на домакините. И успя. Никаква дузпа, неотсъдени ред нарушения в наша полза. На кого помага така, не на играта със сигурност - продължи Митрев. Затова и футболът ни е в това състояние. Затова и хората се отдръпват от стадионите. Необходими са промени и то веднага, за да върнем хората на стадиона и отборите ни да са конкуретни в Европа - завърши Митрев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).