Мастер събира Дрийм тийма на Нефтохимик за първенството за ветерани

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:23 / 12.09.2012
1288
Мастер ще събере дрийм тийма на Нефтохимик от 90-те години за участието си в републиканското първенство за ветерани, пише в днешния си брой "Черноморски фар". Отборът на Мартин Бошнаков си е поставил амбициозната задача да атакува първите места в шампионата. За целта се селектира цяла плеяда от звезди, радвали бургаските фенове в края на миналия и началото на този век.

Вратари са Веселин Шулев, Тихомир Тодоров и Боян Андонов. В защита ще играят Ганчо Евтимов, Малин Орачев, Нено Ненов, Иван Тенев - Цаната, Росен Петров и Красимир Денев, което е гаранция че и пиле няма да може да прехвръкне.

Напред селекцията е толкова гръмка, че само като я чуят, отборите ще заемат поза партер. В средната линия се очертава да играят Станимир Димитров - Гегата, Тодор Киселичков, митко Трендафилов, Станчо Цонев, Димчо Ненов, Благо Митгрев, Мирослав Косев, Даниел Моралес, Симеон Чилибонов, Радостин Кишишев. В атака пък ще бъдат Антон Спасов, Милен Георгиев, възможно е и привличането на Георги Чиликов.

Кампанията за старите кучета започва днес с гостуване на Тунджа /Ямбол/.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).