Петър Колев: Една победа и тръгваме напред

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
20:11 / 15.09.2012
972
Помощникът на старши треньора на Черноморец Димитър Димитров - Херо, Петър Колев остана разочарован след загубата с 0:1 от Монтана в 5-ия кръг от А група. Колев каза, че на "акулите" им е нужна една победа, за да тръгнат напред. Бургазлии обаче все още нямат успех от началото на сезона.

"Не мога да кажа, че се получи мач. Имахме нужда от точки. А по-скоро на терена преобладаваше борбата, единоборствата, блъскане. За жалост още при първата атака към нашата вратата получихме гол", заяви Колев.

"След като получихме гол, започна голяма припряност и напрежение в действията на футболистите. Домакините по всякакъв начин се опитваха да изнервят играта, да я бавят, подпомагани донякъде и от съдията", добави той.

"Малко бяха положенията за нашия отбор, както и за противника. Знаем, че имаме проблеми в атаката, работим по тях. Една победа ще ни бъде достатъчна, за да тръгне отборът напред", сподели още помощникът на Херо в Черноморец.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).