Димитър Димитров: Георги Илиев е половин отбор

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:58 / 27.09.2012
1052
Наставникът на "Черноморец" Димитър Димитров-Херо очаква тежко гостуване на "Черно море" в неделя. "Мачът е непредсказуем. За мен варненският тим има огромен потенциал и единствено нелепите контузии му попречиха за по-челно класиране миналия сезон и по-добър старт през този. Когато "Черно море" е в пълен състав, може да се справи с всеки в България", заяви за "Народно дело" Херо.

Той обаче не смята, че липсата на няколко титуляри ще се отрази на "моряците". "Неприятно за тях е, че няма да играе Еденилсон, чийто качества харесах по време на контролата ни в предсезонната подготовка. От друга страна, влиза Камазола, а и Георги Илиев е половин отбор. С халф като него всеки треньор е спокоен. Нищо чудно и определяният за мой "син" Божилов да изригне. Аз го зная, че е способен и единствено травмата го върна временно назад", допълни Херо.

Последният очаква футболно качество на "Тича", тъй като в двата отбора имало можещи изпълнители. "Неслучайно през изминалата пролет при успеха ни с 3:2 над варненци в Бургас специалистите коментираха, че това е бил най-добрият мач в първенството. Дано и продукцията в неделя допадне на публиката", завърши Димитров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).