Българските рефери: Ние свирим в Европа, а отборите ни ги няма никъде

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:06 / 01.10.2012
1035
От Синдиката на футболните съдии излязоха с обръщение към ръководителите и треньорите на клубовете в България. Реферите са недоволни от отрицателното отношение и постоянните нападки към тях след срещите от първенството.

"Обръщаме се към всички ръководители и треньори на футболни клубове у нас. За нас хората, които се занимават със съдийство, е недопустимо след всеки кръг от първенството съдиите постоянно да бъдат обвинявани за всичко.

Да сте чули ние да коментираме вашите решения, тактики и пр.?

Ръководители на клубове нахълтват на терена, други след всеки мач коментират реферите. Не знаем дали гледате други първенства и да сте чули някъде по света така да се нападат съдиите.

Ние сме сигурни, че в България свирят едни от най-добрите рефери. За това говори и по постоянното гласуване на доверие от страна на УЕФА към наши бригади, а отборите ги няма никъде", се казва в Обръщението до БТА от Синдиката на футболните съдии.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).