Официално: Полицията потвърди за бой между бургаски фенове

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (14)
14:48 / 02.10.2012
4806
След получения сигнал на наш читател по-рано днес на редакционната ни поща за серия тежки инциденти с хулигански характер след мача Черно море - Черноморец в неделя. Репортер на Burgas24.bg се свърза с началник охранителна полиция при 5-то РПУ-Бургас, който ни разказа подробно какво се е случило в нощта на 30.09.

Ето какво заяви той за Burgas24.bg

"Фенове на Черноморец са пътували организирано с автобус до Варна, където любимият им отбор е играл със Черно море Варна. Автобусът е бил придружаван от полицейска кола. След мача феновете на Черноморец се прибират и слизат в к-с Изгрев и се разотиват. Тръгва си и колата на МВР, защото всички фенове са си пристигнали живи и здрави и без инциденти.

Малко преди това обаче е приключила срещата на Нефтохимик на стадион Лазур. След този мач фенове на НХК - 7-8 момчета с качулки решават да пресрещат фенове на другия бургаски отбор - Черноморец.

Издебват слизането им от автобуса и тръгването на полицейската кола и нападат две момчета. Имало е гонка из комплекса, но са успели да настигнат само две момчета, които понабиват. Единият от извършителите е задържан и е образувано досъдебно полицейско производство. Другият обаче се издирва по описание и поради тази причина второто досъбедно производство е срещу неизвестен извършител". 

По думите на полицията пострадалите са с леки наранявания и без опасност за живота.


Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).