Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Ботев Вр точи ножа за Черноморец
Автор: Екип Burgas24.bg 09:22 / 05.10.2012Коментари (1)1233
© Burgas24.bg
Ботев Враца излиза за победа при днешното си гостуването в Бургас на местния Черноморец. Гостите тръгнаха лошо в първенството, но в последните два мача успяха да спечелят две победи. Треньорът на Ботев Антони Здравков се надява, че неговият отбор ще изиграе нов силен мач и ще си тръгне с нещо от "Лазур".

Заради многото контузени футболисти пък домакините едвам събраха футболисти, за да попълнят групата за мача. Треньорът на Черноморец Димитър Димитров се принуди да призове в представителния тим двама юноши на клуба. Това са халфът Станислав Дрянов и нападателят Милчо Ангелов, които бяха в основата на разгромната победа над Левски с 6:0 преди 5 дни. Кадровите проблеми във всички линии принуждават Херо да променя и тактическата схема на игра, като е възможно в защита отново да започнат 3-ма. Четирима футболисти ще наситят халфовата линия на Черноморец, а в атака ще се чака на тримата нападатели в състава. През миналия сезон мачът в Бургас завърши с победа с 3:1 за Черноморец.

СХЕМИТЕ
Черноморец ще започне в схема 3-4-3. В предни позиции ще играят Дани Младенов, Куатара и Христов. Треньорът на Ботев Враца пък отново ще заложи на схема 4-4-2. В средата на терена ще си партнират Илия Илиев и Висенте, а по крилата ще оперират Якимов и Романов. На върха на атаката пък ще застане Амендола, подпомаган от по-задни позиции от Варела.

КОНТУЗЕНИТЕ
Треньорът на Черноморец Димитър Димитров няма да може да разчита на шестима футболисти. Балджийски, Мендес, Боли, Трифонов, Жереми и Дянков са контузени, а Гаел е наказан заради червения картон, който си изкара срещу Черно море. Единственият контузен в тима на Ботев Враца пък е нападателят Саша Анеф.

В ПРЕДИШНИЯ КРЪГ
В предишния кръг отборът на Черноморец завърши наравно 1:1 при гостуването си на Черно море във Варна. Ботев Враца пък постигна минимална победа с 1:0 над Миньор Перник в Своге.

Източник: "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 5
05.10.2012
05.10.2012
04.10.2012
03.10.2012
02.10.2012






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на to6ko
премахни филтъра

0
 
 
ботев вр нищо не може да направи- най-много да се окопае и да гони минимална загуба.доколко и как ще завърши мача- имат думата нападателите на черноморец.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: