БФС привика 6 тима заради черно тото

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:37 / 10.10.2012
1122
БФС привиква за обяс­нения 6 отбора след сиг­нали за възможни мани­пулации. Комисията по феърплей на ген. Васко Василев ще нищи от 15:00 ч. мачовете от елитната юношеска група Левски - Видима 8:1, ЦСКА - Ботев (Bp) 2:4 и Черно­орец - Левски 6:0.

В БфС ще се явят треньорите, шефовете на школи­те, съдии и делегати. Ма­териалите ще бъдат обработени и пратени в прокуратурата.

"Нямам никакви при­теснения. Още по-хубаво е, че ни викат, за да уточ­ним нещата веднъж зави­наги. Аз самият бях на ма­ча с Черноморец и мога най-добре да разкажа какво се случи. Не бе при­ятно, но стават и такива неща. Но най-важното е да изчистим всички съм­нения. Пак казвам - не се страхувам от нищо", обя­ви шефът на ДЮШ на стадион "Георги Аспару­хов" Ясен Петров.

На същото мнение бе­ше и колегата му от ЦСКА Спас Джевизов. "Хубаво е веднъж завина­ги да се изчисти името ни. Обади се ген. Василев и приех с радост поканата. Но после ще искам този, който е подал сигнала, да се извини публично. При мен подобни неща са не­възможни. Докато съм на този пост, няма шанс за симулативна игра", отсе­че Спас и обясни загубата от аутсайдера Ботев по следния начин:
"Просто няма логика в тези въз­расти. И ние сме слаби, и "Ботев". Но ето, отидохме и бихме с 4 гола лидера Славия. Сигурен съм, и други ще си патят от вра­чани, стига да ги подце­нят".

Източник: "Стандарт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).