Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Moлдованов донесе важна победа на Нефтохимик
Автор: Екип Burgas24.bg 18:03 / 21.10.2012Коментари (16)3709
©
Нефтохимик постигна важна победа с 2:0 над Септември (Симитли) в борбата за призовите места в "Б" група.

Двубоят бе решен още преди почивката, когато в 17-та и 30-та минути Молдованов реализира на два пъти и донесе победата на своя отбор.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Абе ние нека си печелим домакинствата и не губим гостуванията пък все някъде ще пробием и конкуренцията за първите две места. Въобще следващите 2-3 мача ще покажат много неща - ако не паднем при гостуванията в Търговище и Плевен, значи имаме шанс.
+1
 
 
Честита победа . Но някой неща ме претесняват и отново искам да ги споделя . МАЛКА ПОСЕЩАЕМОСТ на мачовете . Задавате ли си въпроса защо е така - играеме слабо и безидейно и неможем да бием убедително в къщи .Би трябвало сега всички да викаме ура и да мълчим след тази Грандиозна победа над едно безлично отборче което досега има само 3 точки . Докато в началото си мислех е слабо играеме ама с течение на времето ДИМЧО И СИЕ ще оправят нещата сега вече немисля така .Продължаваме да играеме слабо и това че още нямаме загуба е чиста проба късмет .За голямо мое съжаление никой невижда проблема в отбора и всички си траят но ИДВА ВИДОВ ДЕН .Някой ще ме пита кой е проблема ли - свалете си розовите очила приятели и фенове на отбора .Слаб ТРЕНЬОР .Този Димчо не разбра ли че това не е Каблешково или Сливен . С нищо не сме мръднали в игрови план от самото начало до сега. Само да попитам защо неиграе ЛЕПТЕРОВ . Димчооооо това момче е футболист за разлика от теб . Някой ще ме обвинят НО ПАК ВИ КАЗВАМ РЕЗИЛА НИ ПРЕДСТОИ И НА ФОНА НА ТЕЗИ СЛАБИ ОТБ ОРИ В Б ГРУПА ПАК ЩЕ СМЕ 4-5.Димчо ще те помоля след 2 те загуби които ни предстоят и отпадането от Ботев враца да си вървиш . Другаде се учи да ставаш тренер не на гърба на НЕФТОХИМИК ,и да не забравиш да си вземеш ХХХ . САМО НАФТА .
+2
 
 
Аз съм доволен като цяло. Първото полувреме общо взето си свършихме работата второто по лежерно го давахме. Неможе да се подмине и факта, че гостите явно са свикнали да играят силов футбол с твърди единоборства което неможе да се сравнява с нашия където топката е свалена на земята и се цели в точни и бързи пасове да се изведе футболист на стрелкова позиция. Това доста затрудни момчетата като и съдията има лека вина затова като не показа 1-2 картона наевреме за да имат едно на ум с влизанията. Като цяло обаче на ходим почти изиграха мача нашите, а Симитли си личеше, че спирането и паса не са им от силните качества.
+6
 
 
айде Нафта, грабвайте ги вече, Трескавица, Краварна, Спартаковци и мартаковци , Видими и невидими....наред! Време е !! Чакаме ви в "А" !!!
+4
 
 
Доста труден мач, но важното е че си взехме 3-те точки. Лошото е че отново сме беззъби в нападение и отново 2-то полувреме играхме супер слабо. Дано на полусезона вземем някой добър нападател. Дано и контузията на Живко не е сериозна, защото не ми се мисли без него какво ще правим. Не че е направил нещо кой знае какво до сега, но е в пъти по-добре с него, от колкото с Петър Колев. Иначе бием ли светкавица следващия кръг работата просто заспива. Успех на момчетата :)
+4
 
 
Честита победа , момчета ! Поздрави от Пловдив ! Следя Б-групата единствено заради вас .
+5
 
 
Май вече сме единствени без загуба в групата. Дано да почнем да бием и навън!.....Светкавица е силен отбор и ще си "сверим часовниците" и ще видим какви ни са шансовете за елита
+5
 
 
Много добър мач - за 1 път виждам идея точни пасове и най-важното - точни удари към вратата или на по 1-2 метра от гредата, а не на 20. Ако играем така няма кой да ни плаши в групата
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров победи Новак Джокович в Рим
Д-р Теодор Борисов: През 60-те години българските национали имат най-големите успехи
Двукратният европейски шампион по вдигане на тежести Александър Пелешенко загина на фронта в Украйна
Григор Димитров сред първите поставени в Рим
Григор Димитров с шанс за страхотен жребий за турнира в Рим

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: