Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Берое поиска служебна победа срещу Черноморец
Автор: Екип Burgas24.bg 10:38 / 22.10.2012Коментари (1)966
© Burgas24.bg
Берое е пуснал жалба срещу Черноморец след двубоя между двата тима миналата сряда в Стара Загора, спечелен от бургазлии с 1:0. Зелено-белите претендират за участието на нередовен играч в състава на акулите, разбра Тема Спорт". Те искат СТК към БфС да им присъди служебна победа заради вратаря Стоян Колев. От Берое са описали в жалбата си, че националният страж не е бил в списъка с останалите играчи на Черноморец които са били прегледани от лекар в Бургас преди срещата.

Както е известно, Колев бе част от държавния тим за двубоите с Дания и Чехия. Вратарят се прибра от Прага в сряда около обед и няколко часа по-късно застана на вратата на Черноморец. Зелено-белите претендират, че няма как толкова бързо стражът да се е върнал до Бургас, за да мине прегледи и после да пази в Стара Загора.

От спортно-техническия щаб на акулите обаче са предоставили бележка от националния отбор, че Колев е клинично здрав. Поради тази причина те вярват, че претенциите на Берое са неоснователни и ще останат без последствия.

Любопитното е, че заради подобен случай зелено-белите изпаднаха от елита през сезон 2007/08. Въпреки че отборът успява да си осигури практическо оставане в А група, кръг преди края той отпада от елита за сметка на Беласица заради присъден служебен резултат в мач срещу Марек. Причината -нередовни медицински прегледи на дупничани.

Още по темата: общо новини по темата: 4
21.11.2012
17.10.2012
16.10.2012
16.10.2012






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
берое докъде достигна-да търси служебна загуба за черноморец?ами нима не знаят,че стоян колев като втори вратар на национала е редовен за игра?иначе ще се окаже,че всички национали ,играли с чехия са нередовни и непрегледани.По-добре да търсят причината в себе си, че както върви може и да изпаднат,което ще е загуба за верните им фенове .....
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: