Интернет мания разбушува X кръг на "А"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:22 / 23.10.2012
1089
Интернет мания ще се разбушува за X кръг на "А" група в събота, ако се осъществят плановете. Възможно е че­тири клуба да предават ма­чове на своите сайтове.

От "Левски" вчера потвър­диха, че планират излъчване на двубоя с "Локо" (Пд) в съ­бота от 18 ч. С оглед солид­ния брой почитатели на два­та тима и предварителното обявяване явно ще бъде ми­нат рекордът от близо 50 000 потребители от двубоя "Лев­ски" - "Литекс" (2:1).

"Берое" предава дуела с "Черномо­рец" (0:1), сега наред е събот­ният дуел с "Пирин" (Гоце Делчев) от 18 ч. Твърди се, че още два клуба планират по­добен ход. Тестват се техни­ческите възможности на сай­товете им. "Лудогорец" от­давна се закани в отговор на "синята провокация" да пре­дава с пряко в своя сайт. Но на Разград иде ред в XI кръг -срещу "Етър" на 4 ноември.

"Левски" отнесе 5000 лв. глоба за интернет дебюта с "Литекс", очаква се и "Берое" да бъде наказан, формули­ровката по наредбата е "об­ществено неприемливо".Тя обаче не влезе в сила за веч­ното дерби, предавано без­платно от БНТ.

Днес ще има нова среща за тв правата, но договорка пак не се очаква. Принципно е възможно да стане в че­твъртък, но няма да стигне времето за организация на тв излъчването за X кръг. Тъм­ният вариант предвижда -без футбол по телевизиите до края на годината. Спасението? Държавата отпуска още пари за БНТ...

В същото време "Левски" преговаря със "Зайо Байо" да стане партньор на клуба. Идеята е още от миналата седмица, а не след като лъс­наха заешки сърца при 0:1 с ЦСКА.

Източник: "Труд"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).