Димчо Ненов: Светкавица е сериозен отбор, но ние отиваме за победа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:32 / 25.10.2012
848
"Двубоят със Светкавица Търговище е началото на цикъл от мачове, в които ще се разбере докъде е стигнал отборът на Нефтохимик" - каза на пресконференция днес старши треньорът Димчо Ненов. Той смята, че неговият отбор има своите шансове за успех и с пълна мобилизация на всички играчи смята да го постигне.

Ненов сподели, че според него Светкавица е един от фаворитите за промоция в "А" група. Нещо повече - през тази година съставът на отбора е по-силен отколкото през миналото първенство. "В Светкавица има опитни футболисти, които знаят как да търсят успеха, но мисля че ние ще се противопоставим успешно", каза още наставникът на "зелените".

Подготовката за двубоя протича нормално, въпреки малко по-късата тренировъчна седмица. На облекчен режим е единствено Живко Петков, който все още чувства болки от контузия, но по всяка вероятност до мача в събота ще е напълно възстановен. Той със сигурност ще попадне в групата, но дали ще започне като титуляр, ще се решава в деня на мача.

В пресконференцията участва и младежкият национал Петър Патев. Младокът, който прави силен сезон, бе категоричен, че се чувства отлично на десния фланг, независимо, че досега се е изявявал като централен защитник. Неслучайно той е използван като краен бранител и при младежите от селекционера на тима Михаил Мадански.

"В отбора се работи, за да се изчистят допусканите грешки" - каза още Ненов. Според треньора Нефтохимик е готов за тежкия цикъл от три мача за седмица срещу сериозни противници - в събота срещу Светкавица, в сряда за Купата срещу Ботев Враца и в неделя отново срещу силен тим от Б група какъвто е Шумен.

Отборът направи днес възстановителна тренировка, а утре по обяд с група от 18 футболисти Нефтохимик заминава за Търговище.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).