Президентът на Спартак Пл: Задачата ни е победа над Черноморец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:56 / 31.10.2012
1028
Лидерът на "Б" група Спартак (Плевен) приема утре бургаския Черноморец в първа среща от втория кръг на турнира за Купата на България. Домакините не отписват надпреварата и дори са амбицирани да достигнат колкото може по-напред в турнира. 

Намеренията им разкрива президентът на плевенчани Иван Динов:

"Видяхте миналия сезон какъв празник за всички в Плевен беше двубоя с ЦСКА. Желанието ни е това да се повтори. Така, че е излишно да коментирам какво преследваме в предстоящия сблъсък. 

Задачата пред Спартак е победа над Черноморец. Отчитаме, че се изправяме срещу много силен съперник, който само преди няколко дни нанесе първа загуба на шампиона Лудогорец. Няма обаче непобедими отбори. Ние също имаме своите козове. Във всеки мач създаваме доста головите положения пред вратата на съперника. Ако успеем да реализираме поне част от тях имаме всички шансове за краен успех срещу Черноморец. 

Доволен съм и от психическата стабилност на нашите футболисти. Вече в поредица от мачове доказват, че могат да носят бремето което съпътства лидерството. Именно първото място в Б група и достойно представяне в турнира за купата на България са позициите, на която още през лятото си поставихме за цел да бъдем", коментира президентът на тима.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).