Нефтохимик не сгреши срещу Шумен

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (8)
18:13 / 04.11.2012
3356
Нефтохимик победи с 2:0 като домакин Шумен в мач от 10-ия кръг на "А" група. В герой за "шейховете" се превърна Емануил Манев, който вкара и двете попадения. 

Бургазлии упражниха силен натиск още от първата минута на двубоя и само отличните намеси на вратаря Тодор Тодоров попречиха резултата да бъде открит още в самото начало на мача.

Все пак в 21-та минута Петков проби отдясно и подаде в диагонал към Манев, който надбяга прекия си пазач и промуши топката под плонжа на Тодоров.

Малко по-късно отново Манев изпълни своя специалитет, удар без подготовка от ъгъла на наказателното поле и топката за втори път се оплете в мрежата. От постоянната канонада от удари титулярният страж на гостите получи контузия и доигра на обезболяващи препарати полувремето, в което домакините имаха пълно превъзходство.

След почивката домакините не свалиха темпото на игра и продължиха да редят атака след атака, но Петков, Манев, Колев, Митев и Божинов се отличиха с пропуски и пропуснаха да направят резултата по изразителен.

След мача Димчо Ненов за пореден път заяви, че отбора играе добре, но прекаленото желание за убедителна победа, кара младите футболисти да прибързват и да грешат в завършващата фаза. Въпреки това треньорът отличи старанието на футболистите, особено през първото полувреме и добрите изпълнения при отбелязването на двата гола.

Утре играчите ще почиват и във вторник ще се съберат за първа тренировка преди мача с Калиакра Каварна.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).