Мадански извика двама от Нефтохимик и един от Черноморец за контролата с Македония

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:47 / 06.11.2012
1101
Старши-треньорът на младежкия национален отбор по футбол Михаил Мадански обяви група от 20 човека за приятелския мач с Македония на 14 ноември. Контролата ще се играе в Благоевград и е с начален час 14:00. 

Селекционерът е изпратил повиквателни на три момчета, които все още не са били на лагер с младежкия тим. Това са вратарят на Черно море Георги Китанов, защитникът на Ботев Враца Мартин Василев и нападателят на Локомотив Пловдив Серафим Михайлов. В редиците на младежите след контузия се завръща Антон Недялков (Литекс). 

"Повиквателните за Китанов и Михайлов са предизвикани от желанието ни да започнем да интегрираме в отбора и някои от по-младите момчета, които правят впечатление, а и освен това са в плановете на треньорите на мъжките клубни състави. Мога да кажа, че и на следващите лагери ще се придържаме към тази линия", коментира Михаил Мадански.

Младежите ще се съберат в 10:30 сутринта пред националния стадион "Васил Левски" на 12-ти ноември и веднага заминават за Благоевград. Първата им тренировка ще бъде на стадиона в Мурсалево от 15:30 часа. Във вторник ще имат две занимания - в 10:00 и в 15:00 часа, като те отново ще са в Мурсалево.

Групата на България (U21):

Вратари: Георги Китанов (Черно море), Димитър Илиев (ПФК Калиакра Каварна)

Защитници: Георги Терзиев (Черноморец), Асен Георгиев (Ботев Враца), Мартин Василев (Ботев Враца), Антон Недялков (Литекс), Ангел Грънчов (ЦСКА), Иван Горанов (Берое)

Полузащитници: Симеон Славчев (Литекс), Ивайло Чочев (Чавдар Етрополе), Тодор Неделев (Ботев Пловдив), Янко Ангелов (Любимец), Емануил Манев (Нефтохимик), Пламен Кожухаров (Видима-Раковски), Мартин Райнов (Берое), Радослав Кирилов (Лумедзане, Ит)

Нападатели: Александър Колев (Десел Спорт, Бел), Живко Петков (Нефтохимик), Илиян Капитанов (Черно море), Серафим Михайлов (Локомотив Пловдив)



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).