Феновете на Черноморец се обединяват

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:10 / 09.11.2012
1300
Всички фракции от привърженици на Черноморец (Бургас) ще се обединят на Общо събрание, което е насрочено за 19-и ноември от 18:30 часа във ВИП-залата на стадион "Лазур". Целта на събранието е да се изгради нова, по-стройна организация и единен клуб на привържениците на най-старото бургаско спортно дружество, съобщиха от организаторите.

Събранието е инициирано след няколко срещи между представители на фенклуба "Сините акули", както и на фракциите "Синята бригада" и "Олд Скуул Бойс". Именно на тези срещи назряла идеята, че е време за обединение и общи действия във всички по-нататъшни стъпки в името на Черноморец.

На това събрание трите структури ще се обединят в едно Сдружение, което ще бъде ръководено от Управителен съвет и Контролен съвет. Предложенията за председател на Сдружението, членове на УС и на КС ще бъдат правени на място по време на самото събрание. Членове на новото сдружениео могат да бъдат и физически лица, които не присъстват в структурите на фракциите.

В момента работна група от осем души изготвя проектоустав, който ще бъде предложен за дискусии и гласуване на самото събрание. Трима от членовете на работната група са юристи, чиято задача е да адаптират предложенията спрямо нормативната база.

"Всеки, който се чувства акула в душата си, който милее за отбора, нека да заповяда. Поканени са всички, които по някакъв начин подкрепят или симпатизират на Черноморец. Искаме да се обърнем към почитателите на отбора от по-старото поколение, че тяхната помощ и подкрепа е много важна. Нека никой не се колебае, а да дойде на събранието. И ако познавате акули, които не са информирани за събранието, поканете ги, обърна се към обществеността в Бургас един от ръководителите на фракцията "Олд Скуул Бойс" Владо Иванов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).