Черноморец записа пета поредна победа в "А" група

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
18:22 / 10.11.2012
3042
Черноморец Бургас продължава с доброто си представяне в "А" група. Възпитаниците на Димитър Димитров-Херо записаха пети пореден успех, след победа с 2:1 над Етър в мач от 12-ия кръг на "А" група. В герой за "акулите" се превърна Венци Христов, който вкара и двете попадения във вратата на "болярите". 

Бургазлии започнаха много силно срещата и още в 11-ата минута поведоха с гол на Венци Христов. След 30-метров спринт нападателят нахлу в пеналта на гостите, премина като на парад през бранителите и от 4-5 метра вкара за 1:0. В средата на първата част Тодор Паланков беше много близо до гол, но ударът му от 30 метра мина покрай страничната греда.

В 42-ата минута Венци Христов вкара втория си гол в мача. Таранът на "акулите" получи пас от Уатара в наказателното поле и от точката на изпълнение на дузпата не сгреши - 2:0. 

След почивката Етър остана с 10 души на терена след като резервата Тихомир Трифонов получи директен червен картон за грубо нарушение срещу играч на домакините. 

В 70-ата минута Венци Христов пропусна до оформи своя хеттрик след като не можа да се възползва от грешка от страна на "виолетовите" останал сам срещу Велимирович. 

В края на мача Николай Петров се възползва от груба грешка на защитата на Черноморец и отблизо вкара за крайното 2:1.

Така с тази победа Черноморец се изкачи на 5-та позиция с 21 точки и е вече на 3 от 3-ия Ботев Пд. Етър е на предпоследното 15-то място с актив от 7 точки.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).