Черноморец дължи 8 милиона за наеми

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (31)
12:12 / 13.11.2012
6215
Черноморец дъл­жи 12 милиона лева на своя президент Митко Събев. Су­мите са за наеми на стадион "Лазур" и отпуснати кредити за клуба от футболния бос. Само за наеми дължимите суми са на стойност 8 милиона лева.

Събев е дал и 4 ми­лиона лева лични пари под формата на заеми, за да кредитира бюджета, след като "Петрол холдинг" се отказа от издръжката. Об­щата задлъжнялост на дружеството е около 30 милиона лева.

Въпреки това в клуба са опти­мисти, че финан­совото положение може да се оправи, ако се намери стратегически спонсор и инвес­титор за проекта "Черноморец Арина". На този етап обаче това все още не е факт.

На фона на фи­нансовите пробле­ми мъжкият отбор се държи повече от прилично в шампионата. След победата над Етър "акулите" вече са на пета позиция и мислят дори за тройката в пър­венството. Ръко­водството на пред­ставителния отбор вече обмисля пла­новете за зимна подготовка. Твър­де е възможно да се прибегне до миналогодишния сценарий, когато "акулите" се под­готвяха при до­машни условия.

Тогава заради липсата на свеж ре­сурс беше решено цялата зима отбо­рът да тренира на базите в Бургас и Поморие.

Източник: "Меридиан мач"


Виж коментарите (31)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).