Тони Велков: Трябват промени

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:26 / 17.11.2012
1481
Старши треньорът на Локомотив София Тони Велков заяви, че в отбора трябват спешни мерки след загубата с 0:3 от Черноморец.

"Мача няма да го коментирам. Много нерви. Мисля, че е време да тези неща, които ги говорим да се случат. Отборът е неспокоен, не играе добре. В следващите дни ще се решим какво да правим. Отговорността тези играчи да са тук е абсолютно моя. Ако някой се срамува от нещо, може да го изрази пред вас", коментира Велков.

"Когато отборът не върви добре, той трябва да бъде успокоен. Има си хора за тази работа, ръководители, президент. Има неща, които са коментирани. Всеки даваше шанс, още един път и още един път. В крайна сметка ще дадем шанс и на играчите, в следващите мачове и те да поемат някаква отговорност. Ние каквото трябва да направим, ще го направим.".

"Отборът не играе добре, не изглежда добре. Трябва да се променят нещата. Не е важно дали аз ще работя или не, а играчите да излязат от тази ситуация и да покажат качествата, които смятам, че притежават", сподели още той.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).