Благо Митрев: Няма да продаваме националите си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:06 / 26.11.2012
1436
Изпълнителният дирек­тор на Нефтохимик Благомир Митрев заяви пред "Те­ма Спорт", че клубът има си­ли и средства да се завърне в елита. Според него най-важ­ното е сегашният отбор да бъде запазен.

Младоците Живко Петков и Емануил Манев вече са в трансферните пла­нове на доста клубове от А група. Онзи ден нафтата на­помни за себе си, като елими­нира Ботев Враца и се класи­ра на 1/8-финалите за Купата на България.

"Още е рано да говорим за амбициите ни. На всички е яс­но, че искаме да се върнем в А група, но има още доста ма­чове до края на сезона и нищо не е ясно. В момента ситуа­цията е такава, че най-голе­мият ни съперник е Спартак Плевен. С тях и с още 1-2 от­бора като Спартак Варна, ко­ито също играят хубав футбол, ще се съревноваваме до последно за място в елита. Аз се надявам ние да бъдем един от двата отбора, които ще се класират в А група. Интерес към наши играчи има, включително и от со­фийски клубове. И то към младежките ни национали Живко Петков и Емануил Ма­нев, но конкретна оферта ня­ма. Освен това тази зима не смятаме да продаваме нико­го, така че отборът ще се запази. Преговори за строеж на база има, но всичко е в на­чална фаза и няма нищо офи­циално", заяви Благомир Митрев.

На въпрос при евентуално завръщане в А група дали клу­бът ще може да се мери с останалите отбори, Митрев заяви, че зелените са стабилни финансово.

"В момента всичко в нашия клуб е наред. Надявам се под­крепата, която получаваме от спонсори, да се запази. Що се отнася до селекцията, при положение че влезем в А група, ще привлечем двама или три­ма класни играчи. Повече не е нужно. Имаме добър отбор и ако запазим ядрото му, всичко ще е перфектно. Нямам пре­тенции за съперник за купата. Даже по-добре да е силен от­бор, ние сме готови на всич­ко", завърши бившият дефанзивен халф от златните годи­ни на бургаския тим.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).