В Нефтохимик приеха спокойно жребия за Купата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
13:44 / 26.11.2012
1364
Старши треньорът на Нефтохимик Димчо Ненов прие спокойно жребия за Купата. Ето какво коментира наставникът на шейховете непосредствено след като научи съперника си за 1/8 финалите.

-Нормален жребий. Можеше да ни се падне както по-добър, така и относително по-слаб съперник. Нека не забравяме, че Пирин Гоце Делчев е отбор от А група, а там нивото е доста по-високо отколкото в Б. Имат добър отбор, добър треньор и опитни футболисти. За нас обаче, двата мача ще са един добър тест да видим къде сме - каза Ненов.

Проблем ще бъдат двете дълги пътувания през седмицата - смята треньорът. Първо до Плевен и след това до Гоце Делчев. Но това е жребият, добави Ненов, не може да си избираме кога и с кого да играем.

Нефтохимик гостува за първия мач в Гоце Делчев на 1-ви и или 2-ри декември, а реваншът е на Лазур на 15-ти или 16-ти декември.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).