Над 100 ултраси на нафтата щурмуват Плевен

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
15:13 / 27.11.2012
2840
Изключителен интерес сред феновете на Нефтохимик предизвика гостуването на отбора в последния есенен кръг в Плевен. Еуфорията от успешното представяне в първенството и турнира за Купата на страната, накара много привърженици на "зелените" да направят и невъзможното, за да присъстват на мача между Спартак и Нефтохимик в сряда.

Според Николай Тодоров от УС на фен - клуба, привържениците на отбора са направили така, че и в последния мач от полусезона да създадат отново домакинска атмосфера за футболистите от Бургас.

- Има списък от 55 човека, които са се записали за екскурзията до Плевен, каза шефът на фен-клуба. Освен това до края на деня очаквам поне още 10 да се запишат, т.като в последния момент уреждат отсъствието си от работа. Благодаря на всички, които в този неудобен за пътуване ден направиха и невъзможното, за да пропътуват това немалко разстояние и да подкрепят момчетата. Утре очаквам да сме над 100 на стадиона в Плевен - допълни Тодоров. От Бургас, Варна, София, Свищов, Велико Търново и Бяла Слатина ще има поне още 10-12 автомобила - завърши той.

Тръгването за записаните в екскурзията е рано сутринта в 7.00 часа от Трета поликлиника, а от фен - клуба помолиха привържениците да бъдат точно в 6.40 на мястото, за да се направи проверка по списъка на хората.

Веднага след мача в Плевен ще започне и организирането на пътуване до последната дестинация за годината - Гоце Делчев.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).