Треньорът на Спартак Пл се закани на Нефтохимик

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:11 / 28.11.2012
1620
Днес е дербито на Б група. На стадион "Плевен" от 14:30 часа един срещу друг излизат лидерите в първенството - домакините от Спартак и бургаския Нефтохимик. След равенството в предишния кръг плевенчани отстъпиха (по голова разлика) първата позиция в класирането на конкурента си от Бургас. Преди въпросния двубой спартаковци афишират амбиции да се върнат отново на върха. Треньорът им Красимир Бислимов демонстрира абсолютна увереност в успеха:

"Целта ни не само в предстоящия двубой, но и като цяло в първенството е известна на всички - първо място. Въпреки някои пропуски напоследък не сме се отказали от задачата си. Напротив продължаваме да я преследваме. Имахме възможност да натрупаме добър аванс пред конкурентите ни, но не успяхме. Футбол е, не винаги може само да се побеждава. Всеки допуска грешки, както ние така и съперниците ни. Важното за мен обаче е, че имаме потенциал да вървим напред.

Смея да твърдя, че аз като треньор съм наясно как се печелят важни мачове, а също така и как да мотивирам футболистите си за подобни битки. Доста разговаряхме в съблекалнята. Имам уверението на момчетата, че ще направят всичко на терена за победата над Нефтохимик. Вярвам в моите играчи. Чест и почитания към противника. Имат добре балансиран състав, който изигра силни двубои, но пък и допусна грешки. Но както казах спадовете в хода на сезона са неизбежни за всеки. Имаме сили да победим Нефтохимик. Освен за трите точки излизаме да зарадваме феновете си и защитаваме честта си", коментира старши треньорът на Спартак (Плевен) Красимир Бислимов.

Източник: "Тема Спорт"


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).