Херо изпробва литовски полузащитник в контрола

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:52 / 04.12.2012
1191
Треньорът на Черноморец (Бургас) Димитър Димитров - Херо изпробва днес в контрола среща литовски полузащитник. Халфът е в Бургас от седмица и по време на тренировките е направил много добро впечатление. Димитров обаче иска да му даде възможност да се покаже в мач, като това се отнася и за други двама играчи от ниските дивизии на Франция.

Спартак 1918 (Варна) отказа планираната за утре контролна среща, поради което акулите организираха спаринг с третодивизионния отбор на Несебър днес на Кампуса край Летище Бургас.

Черноморец почти сигурно ще освободи халфа Педро Мендеш след края на полусезона. Вчера срещу Локомотив (София) вчера Херо даде последен шанс на португалеца. Той обаче не показа нищо особено като качество, а и през целия есенен полусезон не се вписа в концепцията на треньора. Вероятно двете страни ще се разделят по по взаимно
съгласие.

Още вчера на пресконференцията след поражението от "железничарите" Димитър Димитров призна, че предстои поредна продажба на най-успешните играчи на отбора и той ще бъде принуден да прави нов тим. Херо обаче се надява, че не повече от двама или трима ще си тръгнат тази зима.

Интерес не липсва за доста от играчите, сред които са младите защитници Пламен Димов и Георги Терзиев, както и офанзивните футболисти Гаел Нлундулу, Юсуф Уатара и Яник Боли.

"Не е приятно отборът да се подменя постоянно, но сме принудени от обстоятелствата и вероятно така ще бъде известно време, каза Димитров.

Източник: БТА



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).