Левски ще се пробва да отмъкне от Черноморец Пламен Димов

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:18 / 06.12.2012
1241
Ръководството на "Левски" ще пробва да привлече защитника на Черноморец Пламен Димов. Младокът, който е син на скаута на бургазлии Диян Петков, прави отлична есен. Заради честите контузии на Николай Николов и Траян Дянков той се утвърди в стартовия състав на Димитър Димитров - Херо.

През това първенство Димов записа 13 мача в "А" група, като може да се похвали и с една асистенция.

Преди да премине на "Лазур" Димов се състезаваше за сателита на бургазлии Черноморец (Поморие). Той е роден на 29 октомври 1990 година и е висок 181 см. Едно от най-ценните му качества е, че умее да изнася добре топката.

От "Герена" вече са влезли в разговори с ръководството на Черноморец, твърди "Тема Спорт". "Сините" са отправили официално запитване за цената, срещу която могат да се сдобият с правата над играча. Очаква се от бургаския клуб да поискат за него минимум 200 000 евро, както и процент при следващ трансфер. Именно заради интереса към Димов и вероятността да бъде продаден бургазлии вече привлякоха освободеният от Етър Тихомир Трифонов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).