Събев: Не са манипулирали наши мачове. От Нефтохимик: Наши играчи не са задържани

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:35 / 13.12.2012
1737
Собственикът на Черноморец Бургас Митко Събев заяви, че арестуваните играчи за черно тото не са били задържани за уреждане на мачове на "акулите".

"Разбрах от старши треньора Димитър Димитров, че има арестувани играчи. Сигурни сме, че не са манипулирали наши мачове", сподели Събев, цитиран от Gong.bg.

От Нефтохимик обявиха чрез съобщение до медиите, че няма задържани играчи на клуба, а двама от футболистите на тима са били повикани в полицията, за да дадат свидетелски показания.

Ето какво гласи съобщението от Нефтохимик:

Двама футболисти на Нефтохимик днес са повикани в полицията за свидетелски показания. След като са отговорили на поставените въпроси, те са освободени и се включиха в тренировката на отбора в ранния следобед.

Разпитът за даване на свидетелски показания не е свързан с "черно тото" или уговаряне на мачове, каквато информация бе тиражирана в някои медии по-рано.

ПФК "Нефтохимик 1962" се разграничава от подобни действия, като в същото време вярва в моралните качества на футболистите, които носят емблемата на клуба.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).