Кокала: Тото скандалът в Черноморец не ни интересува, трябва да се класираме

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:22 / 14.12.2012
1466
Треньорът на Локомотив София Емил Велев заяви пред "7 дни спорт", че целта на неговия тим ще е да се класира за следващата фаза на турнира за Купата на България. Утре Железничарите ще се изправят срещу Черноморец в Бургас в среща реванш от надпреварата.

- Мачът срещу Черноморец ще бъде по-различен от този срещу ЦСКА. Вярно е, че имаме преднина от първия мач, но Черноморец вкара един гол, който в турнирните мачове може да натежи изключително много. Трябва да удържим на домакинския натиск в началните минути. Целта ни е да се опитаме да се класираме за следващата фаза на турнира, заяви Велев.

За първи път треньорът няма проблеми с контузени и наказани футболисти. Единствените играчи на Локомотив, които са в лазарета, са защитникът Йордан Върбанов и плеймейкърът Марчо Дафчев.

- Хубаво е, че нямаме проблеми преди мача. Ще заминем за Бургас с всички налични футболисти, допълни Кокала.

Наставникът не пожела за да коментира и избухналия вчера тото скандал в Черноморец. Според него това не би трябвало да разконцентрира футболистите му.

- Прочетох за скандала, но това не би трябвало да ни разконцентрира. Все пак до мача остава изключително малко време. Не ни интересува какво става в Черноморец. Трябва да гледаме нашия отбор и да се класираме напред в турнира за купата, допълни Велев.

Треньорът на Локомотив разкри, че до 20 декември ще е готов със списъка с футболистите, с които ще се раздели след края на полусезона.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).