"Акулите" се разделя с арестант

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:26 / 17.12.2012
1551
Зимната чистка в бурга­ския " Черноморец" вече е в ход. Първият освободен е един от арестуваните в че­твъртък за нелегални зала­гания. "Черноморец" и на­падателят Даниел Младе­нов се разделят по взаимно съгласие, научи "24 часа". Договорът е бил прекратен официално пред нотариус.

"Освобождаването не е за­ради разпита в полицията и ареста. Просто показа, че не става за "Черноморец", отсякоха от бургаския клуб.

Дани Младенов, кой­то в края на трансферния прозорец през август при­стигна в Бургас на пожар от "Левски" така и не успя да се наложи при старши треньора Димитър Димитров. Херо държеше бързоногото крило предимно на пейката, а често не попа­даше и в групата.

В послед­ния мач за годината за "Черноморец" в събота за купата на България срещу столичния "Локомотив" Дани Младенов за сефте из­лезе титуляр и рита цял мач. В даденото от рефера продължение именно той се нагърби да бие прекия свободен удар от границата на наказателното поле и за­ради това си изпълнение Младенов отнесе остри критики от Херо още на те­рена след последния съдий­ски сигнал на Станислав То­доров.

"Имаше указания да цен­трира в пеналта и в бърко­тията да падне гол, а той би директно", разкри помощник-треньорът Георги Чиликов.

"В моята глава има­ше друга мисъл, да шутирам и да вкарам", призна Дани Младенов, който все още не е наясно къде ще продължи кариерата си.

Футболисти­те от "Черноморец" вече са разпуснати във ваканция. Събират се на 7 януари, като в първите два дни ще минат медицински прегледи и функционални изследва­ния. Кондиционният тре­ньор Детелин Маслов раз­даде на изпроводяк на всич­ки играчи планове за инди­видуална подготовка по време на почивните дни.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).