Херо посреща Коледа пред телевизора

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:51 / 19.12.2012
1408
Треньорът на Черноморец Димитър Димитров ще посрещне коледните празници пред телевизора, докато наблюдава записи на свободни агенти. В последните дни близки до специалиста мениджъри са го затрупали с DVD-та на чужденци готови да облекат екипа на бургазлии.

Клубът вече е обявил за продан почти всичките си звезди, а пред Херо стои задачата да намери наследници на Яник Боли, Георги Терзиев и компания. Той има около 70 записа на чужденци останали без отбор и до началото на януари трябва да се е запознал с качествата им и евентуално да покани на проби отличниците.

"Това е съдбата на бедните отбори. Продаваме каквото имаме и търсим нещо евтино и качествено. Херо си разбира от работата, има нюх, но само той си знае, колко усилия влага в селекцията. Въпреки това не се оплаква, а работи", коментираха от бургаския клуб.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).