Черноморец засилва Паланков към Турция

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:03 / 03.01.2013
1978
Две оферти от клубове от Турция са пристигнали в Черноморец, разкри прокуристът на бургазлии Пламен Киряков. Отборите проявяват сериозен интерес към халфа Тодор Паланков и нападателя Яник Боли.

"На този етап това са реалните предложения за наши играчи. Очакваме развитие в най-скоро време", коментира Киряков пред "Тема Спорт".

И докато за Боли се знаеше, че почти сигурно ще бъде продаден, то за първи път стана ясно, че и към Паланков има се­риозен интерес. Прокуристът на "акулите" потвърди за желанието на Амкар Перм да привлече защит­ника Жереми Фо-Поре, но спо­ред него интересът е пропад­нал. 

Бургазлии са готови да вземат защитника на Левски Александър Башлиев, но само без пари. Бранителят е желан от старши треньора Димитър Димитров-Херо.

В същото време стана яс­но, че Юсуф Куатара е попад­нал в разширения състав от 28 играчи на Буркина фасо за Купата на Африка, която за­почва в края на януари в ЮАР.

До седмица ще станат ясни имената на 23-ата, които ще остават в състава за надпре­варата.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).