Нефтохимик спечели престижния турнир на STRABAG в столицата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
09:29 / 07.01.2013
1185
В последния си мач, малките футболисти на Нефтохимик, родени през 2001 година с треньор Антон Николов, спечелиха повече от убедително срещу ЦСКА с 6:1 и абсолютно заслужено заеха първото място на турнира в Драгалевци.

В надпреварата малките "шейхове" не допуснаха загуба, като записаха две победи и две равенства, което бе достатъчно, за да се качат на най-високото стъпало на почетната стълбица.

Победителите бяха наградени от футболната легенда Павел Панов и бившият футболист на Нефтохимик Пламен Михов, който е шеф на направление Детско юношески в БФС. 

Футболистите на Нефтохимик получиха специална купа за първото място, както и медали за успеха си. Сред голмайсторите на турнира бе Христо Киров, който бе най-резултатен за бургаския тим с 4 гола.

"Много съм доволен от играта на отбора, както и от цялостното поведение на нашите момчета. В тази наша формация има много качествени деца, които тепърва ще привличат вниманието, заяви след края на състезанието старши треньорът на малките "шейхове" Антон Николов.

Отборът на Нефтохимик печели втора купа на футбол 7 в рамките на една година. През зимата на 2012-а година те спечелиха купата на Бургас в конкуренцията на осем клуба.

Турнирът в столицата беше организиран от австрийската фирма Щрабаг и с активното съдействие на БФС, като по този начин беше дадено началото на Футболната пролет'2013 при децата и юношите.

Малките шампиони от Нефтохимик ще почиват до 1-ви февруари, когато започват подготовка за пролетния полусезон в първенството.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).