Още един клуб пожела звезда на Черноморец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:26 / 14.01.2013
1634
Още един клуб се нареди на опашката от кандидати за крилото на Черноморец (Бургас) Юсуф Уатара. Става въпрос за средняка в украинската Висша лига Кривбас (Кривой рог), който търси спешно подсилване на атаката си. Уатара в момента е с националния отбор на Буркина Фасо на турнира за Купата на Африканските нации, където ще бъде наблюдаван в някоя от срещите.

Кривбас разполага с приличен финансов ресурс и може да си позволи да плати трансферна сума. Червено-черните от Кривой рог ще имат два подготвителни лагера в Анталия, което ще направи комуникацията на бургазлии с уакринците лесна и достъпна.

Преди няколко дни се появи информация за интерес от страна на Таврия (Симферопол), но това няма как да бъде истина, тъй като този отбор има забрана да прави входящи трансфери в следващите два периода - януари 2013 и юли 2013, заради забрана от ФИФА заради неприключило дело.

Интерес към Уатара има и от турски клуб, така че шансовете му да се върне в Бургас след турнира в Африка са доста малки. Другите чуждестранни звезди в селекцията на треньора Димитър Димитров-Херо Яник Боли и Жереми Фо-Поре за момента остават на стадион "Лазур".

Французинът Жулиен Лопес, който дойде през миналата седмица на проби в Бургас, днес си замина. 22-годишният полузащитник е юноша на Монпелие и от 2011-а година играе за отбора на ЮС Алби, предпоследен в четвърта френска дивизия. Димитров обаче прецени, че той няма как да вдигне нивото на тима. Нова порция легионери пристига на проби тази седмица, а те вероятно ще бъдат пробвани в контролната среща с Тунджа (Ямбол) на 17-и януари.

Източник: "БТА"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).